Σχολικό πρόγραμμα 4
Β’, Γ’ Γυμνασίου, Α’ Λυκείου

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

Πώς θα γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή, θα τα καταφέρουμε καλύτερα από αυτή τη γενιά, θα είμαστε εξωστρεφείς, ενεργοί και θα ξεπεράσουμε αυτή τη χρονιά όχι μέσα από τη λήθη, αλλά έχοντας μάθει πολύτιμα μαθήματα.

Σε αυτή την κωμωδία, ο Ιβ ταπεινώνεται συνεχώς από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Η μόνη του απόδραση είναι η συγχρονισμένη κολύμβηση, στην οποία προπονείται κρυφά τα βράδια. Αλλά όταν το μαθαίνει η Σάρλοτ, μέλος της ομάδας κολύμβησης, ο Ιβ δεν μπορεί να κρυφτεί πια.
● Ματιέ Ρισέν ● 22' ● Γαλλία

Άβολο

Awkward

Μια μέρα γεμάτη αμήχανες συμπεριφορές: το στομάχι ενός άντρα βρυχάται δυνατά, ένας άλλος χαιρετάει με ενθουσιασμό έναν ξένο και ένα απλό κούρεμα πηγαίνει πολύ στραβά.
● Νάτα Μετλούκ ● 4' ● ΗΠΑ
Μια κοπέλα που σύντομα θα φύγει από το πολύ βρετανικό οικοτροφείο της, πιέζεται να κρύψει τα φυσικά της μαλλιά και αρχίζει να αναρωτιέται πώς τη βλέπει τελικά ο κόσμος. Μια τρυφερή ωδή στη διαφορετικότητα.
● Εθοσία Χίλτον ● 15' ● Ηνωμένο Βασίλειο

Οπίσθια

Buttocks

Μπροστά σε όλη την τάξη και τον αγαπημένο της ηθοποιό, μια 15χρονη μαθήτρια διαπράττει κοινωνική αυτοκτονία όταν μια προσωπική της φωτογραφία μοιράζεται σε όλους. Αλλά εκείνη αποφασίζει να μην πεθάνει από ντροπή.
● Ελίζαμπεθ Μάθεσον ● 13’ ● Νορβηγία
Έχουν περάσει 15 χρόνια κι όμως ο Ρομπέρτο είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γειτόνισσά του, αλλά εκείνη προτιμά να κρύβεται γιατί ντρέπεται για το σώμα της.
● Κάρμεν Κόρδοβα Γκονζάλεζ ● 9’ ● Ισπανία
Μετάβαση στο περιεχόμενο