Διαγωνισμός Ανάπτυξης Σεναρίου ~ Ο μεγάλος νικητής!

Ημερομηνία δημοσίευσης 12.07.2022 Πίσω στην κατηγορία
Διαγωνισμός Ανάπτυξης Σεναρίου ~ Ο μεγάλος νικητής!

Το NINE LIVES LEFT είναι ένα animation road-movie, μια ιστορία ενηλικίωσης που απευθύνεται σε παιδιά από 8 - 12 ετών.

Share

Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής με το σχέδιο σεναρίου NINE LIVES LEFT είναι ο νικητής του Διαγωνισμού Ανάπτυξης Σεναρίου από το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και το Cinekid Festival, μια πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες δημιουργούς να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή προγράμματα ανάπτυξης σεναρίου, το Cinekid Script LAB.

Το NINE LIVES LEFT είναι ένα animation road-movie, μια ιστορία ενηλικίωσης που απευθύνεται σε παιδιά από 8 – 12 ετών.

Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής μαζί με την παραγωγό του Μαρία Κοντογιάννη (WILD AT HEART), ως μεγάλοι νικητές, θα παρακολουθήσουν το εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίου Cinekid Script LAB, με πλήρη υποτροφία την οποία έχει εξασφαλίσει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της Tanweer Productions. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 δια ζώσης συναντήσεις σε Άμστερνταμ και Βερολίνο και ενδιάμεσα διαδικτυακά σεμινάρια με εκπαιδευτές αναγνωρισμένης αξίας και με πολυετή εμπειρία στον οπτικοακουστικό χώρο και το παιδικό περιεχόμενο. Η υποτροφία περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή.

Ο Διαγωνισμός Ανάπτυξης Σεναρίου από το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας & το Cinekid Festival προκηρύχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, και κατά τη διάρκειά του υποβλήθηκαν 25 σχέδια σεναρίου τα οποία αξιολόγησε 5μελής Κριτική Επιτροπή.

Η Επιτροπή επέλεξε τα τρία (3) καλύτερα σενάρια, τα οποία στη συνέχεια κατατέθηκαν για την τελική φάσης αξιολόγησης στο Cinekid Script LAB.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

λογότυπα χορηγών

Μετάβαση στο περιεχόμενο