Το Δικό μας Αστέρι ~ 2 & 3 Ιουλίου στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Ημερομηνία δημοσίευσης 24.06.2022 Πίσω στην κατηγορία
Το Δικό μας Αστέρι ~ 2 & 3 Ιουλίου στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους!

Share

Η ταινία που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει για δύο μοναδικές προβολές στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ!

Το “Δικό μας Αστέρι”, η τρυφερή ιστορία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο best seller της Φρίντα Νίλσον, για την πραγματική έννοια της μητρότητας που δεν προϋποθέτει πάντα σχέσεις εξ’ αίματος, θα λάμψει και πάλι το Σάββατο και την Κυριακή, 2 & 3 Ιουλίου.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των: Σωτήρη Κοντιζά (Τορντ), Ευγενίας Δελιαλή (Γοριλίνα), Χρύσας Μιχαλοπούλου (Γιόνα).

The Ape Star / Το Δικό μας Αστέρι
2021, Σουηδία/Νορβηγία/Δανία, 75′
μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
για ηλικίες 5+

Για τη μικρή Γιόνα, όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά στο ορφανοτροφείο του χωριού, το μεγαλύτερο όνειρο είναι η απόκτηση μιας μαμάς. Όμως, όταν έρχεται η σειρά της Γιόνα για υιοθεσία, η υποψήφια μητέρα που εμφανίζεται αποτελεί μεγάλη έκπληξη: θα είναι η μέλλουσα μητέρα της μια τεράστια, εκκεντρική γοριλίνα που ζει σε μια μάντρα; Η Γιόνα είναι γενναίο κορίτσι και γρήγορα οι δυο τους σχηματίζουν ένα δυνατό δεσμό αγάπης, διασκεδάζοντας στο ασυνήθιστο σπιτικό τους, όπου η Γιόνα δεν βαριέται ποτέ και μαθαίνει την αξία ακόμα και των πεταμένων πραγμάτων. Γρήγορα, όμως, το νέο της σπίτι βρίσκεται υπό την απειλή ενός άπληστου δημοτικού υπαλλήλου που θέλει να κατασκευάσει μια πισίνα και η Γιόνα με τη μαμά της δεν πρόκειται να το επιτρέψουν με τίποτα!

Μια θαυμάσια, τρυφερή ιστορία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο best seller της Φρίντα Νίλσον, για τους οικογενειακούς δεσμούς που δεν προϋποθέτουν πάντα σχέσεις εξ’ αίματος, την αγάπη άνευ όρων και την πραγματική έννοια της μητρότητας.

Προβολές
Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης 21:00
Εισιτήρια 3€  | Προπώληση viva.gr και στο ταμείο του κινηματογράφου
Θερινός Κινηματογράφος ΑΒ: Θεοτοκοπούλου 36, Άνω Πατήσια

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο