Μικρά για τα μικρά 1

13 ταινίες μικρού μήκους για ηλικίες 2+ συνολικής διάρκειας 45'

Μικρά για τα μικρά 2

12 ταινίες μικρού μήκους για ηλικίες 2+ συνολικής διάρκειας 45'

Ένα χταπόδι που έχει μανία με την καθαριότητα συνειδητοποιεί ότι ακόμα κι αν έχεις τόσα πολλά χέρια, δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα.
● Γιουστ βαν ντεν Μπος, Έρικ Βερκέρκ ● 2' ● Ολλανδία
Καθημερινά, δημιουργούμε σκουπίδια στο σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά, στη βόλτα. Η ταινία παρακολουθεί το σύντομο ταξίδι των σκουπιδιών στον πλανήτη. Ποιος είναι ο τελικός τους προορισμός;
● Λεβ Βολόσιν ● 2' ● Σλοβενία
Η Ράνκσυ η ποντικίνα είναι καλλιτέχνης του γκράφιτι. Καθώς κάνει το βραδινό της περίπατο, βλέπει σε μια ταράτσα μια παρέα περιστεριών που κάνουν ένα ξέφρενο πάρτυ. Θέλει πάση θυσία να βρεθεί κι εκείνη εκεί αλλά το σπίτι είναι ψηλό και οι τοίχοι δεν προσφέρονται για αναρρίχηση. Όμως η Ράνκσυ δεν τα παρατάει τόσο εύκολα! Πάντα ξεχειλίζει από ιδέες.
● Ούλι Σάις, Άλις βον Γκουίνερ ● 2' ● Γερμανία
Ένα αηδόνι χωρίς πούπουλα κελαηδάει στο δάσος. Το τραγούδι του ηρεμεί το μικρό αρκουδάκι που δυσκολεύεται να κοιμηθεί, τους καβγατζήδες σκίουρους και τους κύκνους που κολυμπούν στη λίμνη.
● Οάνα Λακρουά ● 5' ● Ελβετία
Μία σπαρταριστή μίνι ιστορία από πλαστελίνες για τη σημασία του να μοιράζεσαι. 
● Ριτς Γουέμπερ ● 2' ● Ηνωμένο Βασίλειο
Δυο φίλοι μάγοι κάνουν ένα τρελό ταξίδι σε μια φανταστική χώρα. Μια ιστορία για την ανεξάντλητη αισιοδοξία σε έναν κόσμο γεμάτο παράξενους, διασκεδαστικούς τύπους.
● Μέγκαν ΜακΣέιν, Μάθιου Γιανγκ ● 2' ● ΗΠΑ

Εγώ, Τέρας;

Me, A Monster?

Ο Νόνο ζούσε μία ήρεμη και μοναχική ζωή στο μικρό του πλανήτη, όμως τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν καινούργιο επισκέπτη, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι τελικά δεν είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο φαίνονται.
● Μπελίντα Μπονάν ● 6' ● Ισπανία
Τροπικός καύσωνας απειλεί το δάσος Ζινζινί, όπου μια μύγα αναζητά μανιωδώς καταφύγιο στη σκιά ενός από τα πολλά φυτά του. Μόλις νιώθει λίγο άνετα, ένα χέρι πάει να τη λιώσει...
● Κλοέ Μπεσνάρ ● 3' ● Γαλλία