Το 3ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας 9 ημέρες απίθανων ιστοριών, περιπετειών και χαρακτήρων. Μείνετε συντονισμένοι στο athicff.com και τα social media του Φεστιβάλ για εκπλήξεις που έρχονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και ραντεβού ξανά στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2021!

Με αφορμή την προβολή 5 ταινιών μικρού μήκους του σχολικού προγράμματος του 3ου Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, παρουσιάζουμε μία σειρά από διαδραστικά ψηφιακά σεμινάρια (webinars) για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η παρουσίαση περιλαμβάνει τεχνικές και δραστηριότητες για την αξιοποίηση του κινηματογράφου ως εκπαιδευτικού εργαλείου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με αφορμή τις ταινίες του προγράμματος του Φεστιβάλ, ανοίγουμε τα μικρόφωνα και τα αυτιά για να ακούσουμε τη φωνή των νεαρών θεατών που μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους για το σχολείο, το ποδόσφαιρο, το περιβάλλον, την ελευθερία, το μέλλον, τους φίλους και τα στερεότυπα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το 3ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, αντιλαμβανόμενο τις νέες συνθήκες που επηρεάζουν τη σχολική κοινότητα, σχεδιάζει τις δράσεις του για την τρέχουσα σχολική χρονιά με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, σας παρουσιάζουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με προβολές ταινιών για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ταινιών.

Το site του Φεστιβάλ είναι προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία. Άτομα με δυσκολία στην κατανόηση, αυτισμό και νοητική αναπηρία μπορούν να διαβάσουν για τις ταινίες του Φεστιβάλ με οδηγό τις κοινωνικές ιστορίες που φτιάχτηκαν ειδικά για αυτές. Πατώντας την επιλογή easy2read (το  μπλε σύμβολο, δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης) θα βρεθείτε σε περιβάλλον προσβάσιμης πληροφορίας.
Εναλλακτικά πατήστε εδώ: 

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Βρίσκεστε στο περιβάλλον προσβάσιμης πληροφορίας

Επιστροφή στο athicff.com
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΩΡΗΤΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ