Συμπερίληψη εν Δράσει: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Συμπερίληψη εν Δράσει: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

για όλες τις ηλικίες

● Για όλες τις ηλικίες
Share

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Συμπερίληψη Εν Δράσει, το Φεστιβάλ προσκαλεί το κοινό σε μια προβολή με υπηρεσίες προσβασιμότητας περιεχομένου. Στόχος είναι η γνωριμία και εξοικείωση με τα εργαλεία προσβασιμότητας – ακουστική περιγραφή, κοινωνικές ιστορίες, διερμηνεία στην ΕΝΓ, υπότιτλοι SDH – μέσω μιας κοινής, ισότιμης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Η Μαρία Θρασυβουλίδη, Υπεύθυνη Υπηρεσιών Προσβασιμότητας της liminal και η Κάτια Παπασπηλιοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Φεστιβάλ θα κάνουν μια εισαγωγή στα διαθέσιμα εργαλεία προσβασιμότητας στον κινηματογράφο και θα ακολουθήσει μία προβολή αισθητηριακά προσβάσιμη, με διερμηνεία στην ΕΝΓ και με ακουστική περιγραφή.

Το πρόγραμμα “Συμπερίληψη εν Δράσει” πραγματοποιείται με τη δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, και ο σχεδιασμός και η μεθοδολογία που ακολουθείται είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τους συμβούλους προσβασιμότητας και συμπερίληψης liminal και TheHappyAct. Το πρόγραμμα “Συμπερίληψη εν Δράσει” είναι διαθέσιμο καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και απευθύνεται σε σχολεία ειδικής και γενικής αγωγής.

 

Ηλικίες
Για όλες τις ηλικίες
Διάρκεια
45'
Μετάβαση στο περιεχόμενο